Bloedbad in Beringen

Van der Cruysse, Jan

€ 14,99
Inclusief btw
Bloedbad in Beringen, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Het tweede en laatste deel van Boem Boem.

Hoe verder het onderzoek naar de dodelijke aanslag op de Antwerpse marathon vordert, hoe meer nieuwe vragen en tegenstrijdigheden de politie in de schoot geworpen krijgt. Met de tweede aanslag op een muziekschooltje in het hart van Brussel wordt de verwarring nog groter.

Dat de terreur verband houdt met de diefstal van een lot handgranaten bij het Belgisch leger in de jaren tachtig is stilaan duidelijk. Maar hoe link je dat aan sporen naar ISIS en de Bende van Nijvel?

In Boem Boem 2 zet de gruwel zich voort in een duikcentrum in het Limburgse Beringen. Uiteindelijk werpt een oud dossier over de verdrinkingsdood van een moslimmeisje een nieuw licht op de zaak. Zullen speurders Hannelore, Alice en Nina de daders snel genoeg vinden om een gigantische aanslag met drones en handgranaten te vermijden?
PX9789460416293

Productspecificaties

Auteur
(7)
Van der Cruysse, Jan  
Reeks
(12)
Boem Boem  
Genre
(10)
Thriller & Spanning  
Fonds
(28)
Manteau  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
02/04/2020
Pagina's
(8)
352
Nieuw product