Laatste weduwe

Karin Slaughter

€ 9,99
Inclusief btw
Slaughter, Karin, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Een onschuldig winkeluitje loopt uit op een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd als ze met haar dochtertje het winkelcentrum verlaat. De politie zet een zoekactie in gang, haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle is en blijft spoorloos. Een paar weken later geniet special agent Will Trent van een rustige zondag met zijn vriendin Sara Linton als er opeens luide sirenes afgaan. Sara en Will zijn erop getraind om hulp te verlenen in noodgevallen - ze gaan erop af in plaats van de andere kant op te rennen. Maar vandaag wordt dat instinct ze noodlottig. Binnen enkele uren loopt alles volledig uit de hand: Sara wordt gekidnapt en Will gaat noodgedwongen undercover om haar te redden. De situatie voert hen de bergen in, op weg naar de waarheid over het lot van Michelle, en de confrontatie met een moordzuchtige radicale groepering... Laatste weduwe is Karin Slaughter op haar best: hoogst actuele thematiek, goed uitgewerkte karakters, psychologische diepgang en bovenal: razend spannend.
PX9789402758368

Productspecificaties

Auteur
(7)
Karin Slaughter  
Genre
(10)
Thriller & Spanning  
Thema
(64)
Misdaad en mysteryfictie,   Misdaad en mystery: politieserie,   Misdaad en mystery: vrouwelijke detectives,   Psychologische thriller,   Thriller / spannende fictie,   Verhalend thema: sense of place  
Thema locatie
(67)
Zuidelijke VS  
Fonds
(28)
HarperCollins  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
04/06/2019
Pagina's
(8)
405
Type
(59)
VF
Nieuw product