Kind van de rekening

Harper, Jordan

€ 9,99
Inclusief btw
Een vader, een meisje, de afrekening, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

De verlegen 11-jarige Polly sleept haar teddybeer nog altijd overal mee naartoe. Op een dag wordt ze onverwacht herenigd met haar vader Nate, die net uit de gevangenis komt. Hij haalt haar van school en neemt haar mee in een wereld van diefstal, geweld en constante doodsbedreigingen. Hij doet dat om haar leven te redden. In de gevangenis heeft Nate gevaarlijke vijanden gemaakt. Bendeleden hebben een prijs op zijn hoofd gezet, en op dat van zijn familie. Nate en Polly weten steeds nauwelijks te ontsnappen en beleven slapeloze nachten in motels. Polly wordt tijdens hun vlucht gedwongen om snel volwassen te worden. Ze leert omgaan met wapens. Op zijn beurt leert Nate wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt, iets wat hij nooit heeft gekend. Zullen ze samen ooit een eerlijk leven leiden zonder angst? Kind van de rekening is een aangrijpend en hartverscheurend verhaal. Nate neemt zijn dochter Polly mee om haar leven te redden. Maar uiteindelijk redt Polly misschien wel zíjn leven.
PX9789045216935

Productspecificaties

Auteur
(7)
Harper, Jordan  
Genre
(10)
Thriller & Spanning  
Fonds
(28)
Karakter Uitgevers F-VERT  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
30/04/2019
Pagina's
(8)
304
Nieuw product