Het volk van Danu

Hol, Margareth

€ 7,99
Inclusief btw
Margareth Hol, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

De Keltische cultuur is rijk aan sprookjesachtige sagen, mythen en legenden. Een aantal daarvan zijn verwerkt tot het fantasy verhaal Het volk van Danu. Danu is de knappe en vriendelijke koningin van een vreedzaam en begaafd volk dat leeft op het Smaragdgroene Eiland. Op een dag wordt zij verstoten door de wraakzuchtige Balor die gebruik maakt van Het Kwaadaardig Oog en agressieve wezens. Het prachtige eiland dreigt hierdoor ten prooi te vallen aan de eeuwige duisternis. De jonge Finn en Lugh zijn bezig met hun opleiding tot ridder, maar worden plotseling heel belangrijk in de herovering van de macht. Zal het ze lukken om Balor te verslaan en het volk van Danu te redden? Een spannend en meeslepend verhaal over moed, vriendschap en trouw, gebaseerd op oude Keltische legenden. Geschikt voor jeugd vanaf 12 jaar.
PX9789461852731

Productspecificaties

Auteur
(7)
Hol, Margareth  
Genre
(10)
SF / Fantasy  
Fonds
(28)
Batavia Publishers  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
02/07/2020
Pagina's
(8)
144
Nieuw product