Rheya

Mannens, Arwen

€ 7,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Wanneer de nieuwsgierigheid van Rheya een slapend kwaad wekt, zien de wijzen van de Gezworen Raad zich genoodzaakt om een oud plan voortijdig uit te voeren. Rheya stort in wanneer zij de waarheid verneemt over een van Liourains best bewaarde geheimen. Maar alsnog besluit zij haar lot te omarmen en een opdracht te aanvaarden die op het eerste gezicht onmogelijk lijkt. Tijdens haar tocht zal ze moeten leren om te vertrouwen op een jeugdvriendin die de waarheid heeft verzwegen, op vreemden die meer over haar verleden afweten dan zijzelf, en ook op een kind dat banden heeft met de vijanden in het zuiden. Maar haar belangrijkste opdracht zal zijn om een plaats te zoeken in haar familie. Iets waarvan ze altijd gedroomd heeft, maar wat meer inspanningen en opofferingen vergt dan ze gehoopt had. Over Illiyana, het eerste boek in deze trilogie (maart 2015): Een intrigerend debuut. Liefhebbers van dit genre zullen genieten. - S.E. van Zonneveld i.o.v. Biblion Mooie en weloverwogen zinnen in een spannend en avontuurlijk verhaal. Zo lees ik ze graag! - Mark van Dijk Over de auteur: Arwen Mannens is geboren en getogen in Antwerpen en genoot een opleiding tot Bachelor in de Toegepaste Psychologie en Master in de Criminologische Wetenschappen. Als kind droomde ze er reeds van om ooit een boek uit te brengen dat anderen zou inspireren.
PX9789463082433

Productspecificaties

Auteur
(7)
Mannens, Arwen  
Reeks
(12)
De laatste strijd  
Genre
(10)
SF / Fantasy  
Fonds
(28)
Zilverbron  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
30/04/2020
Pagina's
(8)
287
Nieuw product