Het Huis van de Roos

Esther Wagenaar

€ 8,99
Inclusief btw
Wagenaar, Esther, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Samen met verzetsstrijdster Bridget gaat Conrad naar het noorden van Terra 7 om de reddingscapsule te vinden. Hun reis verloopt echter niet voorspoedig. In de bergen krijgen ze een aanval te verduren van een Afraanse patrouille. Zeer tegen Bridgets zin in besluit Conrad om de enige Afraanse overlevende te redden: Duncan. Het is een beslissing met grote gevolgen. Duncan is een edele uit het Huis van de Roos en via hem komt Conrad in de Afraanse samenleving terecht. Hij leert veel over de bewoners van dit eens zo machtige Huis en over diens grootste bedreiging: Falk. Deze hoogheer uit het Huis van de Adelaar is een direct gevaar voor alles wat Conrad liefheeft. In dit tweede boek van de trilogie Terra 7 komt Esther Wagenaars fascinerende wereld verder tot leven. De samenleving daar is ingewikkelder dan gedacht. Vijanden blijken vrienden en andersom. En wie is toch die vrouw in het maanlicht?
PX9789493158160

Productspecificaties

Auteur
(7)
Esther Wagenaar  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Joost Zwaan  
Reeks
(12)
Terra 7  
Genre
(10)
SF / Fantasy  
Fonds
(28)
Celtica Publishing  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
20/01/2020
Pagina's
(8)
347
Type
(59)
VF
Nieuw product