De Toverfluit

Werring, Rianne

€ 4,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Iedereen kent de betoverende muziek van de opera De toverfluit. Lang niet iedereen kent het verhaal... Prins Tamino van Bourbon-Parma reist terug naar zijn geboortestad om zijn zuster te bezoeken. Van zijn familie is niet veel meer over: wie niet gesneuveld is onder de guillotine, is door Napoleon Bonaparte verjaagd. Tamino legt zijn hoofd te slapen in Parma maar ontwaakt in het Rijk van Dag en Nacht, waar de Koningin van de Nacht hem op hartverscheurende wijze verzoekt om haar dochter te redden. Tamino gaat op pad, geholpen door de montere vogelvanger, en zal spoedig ontdekken dat hij meer wortels heeft in het Rijk dan hij gedacht had - en dat hem daar wellicht een betere toekomst wacht dan in het achttiende-eeuwse Europa. Maar kan hij zijn vorige leven zomaar de rug toekeren?
PX9789492337627

Productspecificaties

Auteur
(7)
Werring, Rianne  
Genre
(10)
SF / Fantasy  
Uitvoering
(3)
EPUB2  
Uitgavedatum
(32)
31/12/2019
Pagina's
(8)
282
Nieuw product