Een onvergetelijke nacht

Elle Kennedy

€ 7,99
Inclusief btw
Sin 2, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

De foute man was nog nooit zo goed…

Reed Miller is al maanden in het geheim gek op Darcy, de vriendin van zijn beste vriend AJ. Hij houdt dat angstvallig voor zichzelf, want hij wil zijn vriendschap met AJ niet op het spel zetten. Nadat Darcy en AJ uit elkaar zijn gegaan, doet Reed zijn best om Darcy zo veel mogelijk te ontlopen.

Darcy Grant wil vurige passie, en Reed kan haar dat geven. Maar Reed heeft nogal een reputatie als bad boy, en is bovendien de beste vriend van haar ex. Maar de zinderende aantrekkingskracht tussen de twee wordt steeds moeilijker om te negeren.

Een onvergetelijke nacht maakt deel uit van de erotische Sin-trilogie van internationale bestsellerauteur Elle Kennedy. Alle delen zijn los te lezen. De andere delen heten Een hete nacht en Een wilde nacht. Elle Kennedy (onder andere bekend van megasucces De deal) schrijft heerlijke romantische verhalen vol humor.
PX9789021463421

Productspecificaties

Auteur
(7)
Elle Kennedy  
Reeks
(12)
Sin  
Genre
(10)
Romantiek  
Fonds
(28)
Volt  
Uitgavedatum
(32)
26/07/2022
Pagina's
(8)
170
Nieuw product