Drie rijke erfgenamen

Jennifer Lewis

€ 6,99
Inclusief btw
Knap en gevaarlijk / Nacht met de Argentijn / Verboden aan te raken, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

Eén laatste wens, drie onwettige zoons en een heleboel verleidingen...
 
Knap en gevaarlijk
 
Je krijgt niet elke dag een miljoenenbedrijf in de schoot geworpen... Toch is Dominic niet meteen van plan zijn meedogenloze vader bij Hardcastle Enterprises op te volgen. Maar wanneer hij werkneemster Bella betrapt op bedrijfsspionage, krijgt hij het moeilijk. Aan wie moet hij loyaal zijn? Aan zijn vader of aan de intrigerende en sexy Bella?
 
Nacht met de Argentijn
 
Amado Alvarez is verbijsterd wanneer de mooie Susannah ineens opduikt in Argentinië en beweert dat hij de zoon is van Tarrant Hardcastle, een of andere New Yorkse tycoon! Zijn hele leven heeft hij geloofd dat zijn ouders gewoon bij hem op zijn wijngaard woonden. Wie kan hij nog vertrouwen? En welke rol speelt Susannah in het geheel?
 
Verboden aan te raken
 
Dus hij is de zoon van Tarrant Hardcastle, een steenrijke zakenman? Dat staat restauranthouder Louis DuLac eigenlijk wel aan. Zijn vader mag dan net overleden zijn, hij heeft er wel ineens twee broers en een zus bij! En een bijzonder aantrekkelijke jonge stiefmoeder. Toch kan hij maar beter niet toegeven aan de verleiding haar te kussen...
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
PX9789402558517

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jennifer Lewis  
Genre
(10)
Romantiek  
Fonds
(28)
Harlequin  
Uitgavedatum
(32)
26/07/2022
Pagina's
(8)
352
Nieuw product