Liefste wens / Liefde te over

Ferrarella, Marie

€ 4,99
Inclusief btw
Marie Ferrarella, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Liefste wens

Soms vind je geluk waar je het niet had verwacht…
 
Carson O’Neill is het gewend om voor mensen te zorgen. Wanneer zijn broer omkomt bij een motorongeluk, vindt hij het dan ook niet meer dan normaal dat hij Lori, diens weduwe, met van alles helpt - al helemaal omdat ze zwanger is. Dat hij steeds meer voor haar begint te voelen, negeert hij. Tot hij op een benefietfeest met haar danst. Want vergist hij zich nou, of lijkt zij ook iets voor hem te voelen?
 
 
Liefde te over

Een weerzien met grote gevolgen…
 
Emily had niet gedacht dat ze haar vroegere buurjongen Harry ooit weer zou zien… tot hij voor de deur staat met een piepklein baby’tje in zijn armen. Hij vraagt haar hem te helpen met de verzorging van het meisje. Eigenlijk heeft ze haar handen al vol aan de opvoeding van haar eigen zoontje, maar als ze de hulpeloze blik in Harry’s ogen ziet, kan ze niet weigeren. Al snel is ze totaal verslingerd aan de kleine Kizzy… en aan die stoere voogd van haar!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
PX9789402550580

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ferrarella, Marie  
Medeauteurs
(23)
Caroline Anderson  
Reeks
(12)
Bouquet Extra  
Genre
(10)
Fictie  
Fonds
(28)
Harlequin  
Uitgavedatum
(32)
23/02/2021
Pagina's
(8)
225
Nieuw product