Een date met de dokter

Andrews, Amy

€ 4,99
Inclusief btw
Te mooi om waar te zijn / Gewaagde keuze / Teken van genezing, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Elk nieuw avontuur begint met een eerste stap…
 
Te mooi om waar te zijn
 
Miranda en Patrick werken in hetzelfde ziekenhuis, hebben allebei een dochtertje en vinden elkaar meer dan leuk. Toch zijn ze het er na die ene nacht over eens dat het beter is om afstand te houden. Alleen, hun dochters zijn hartsvriendinnen en doen niets liever dan samen spelen. Waardoor dat afstand houden heel lastig wordt…
 
 
Gewaagde keuze
 
Iets beginnen met die nieuwe, adembenemend knappe arts-assistent Ed Shackleton? Beter van niet, weet dokter Annie Brooks. Als alleenstaand moeder heeft ze wel iets anders aan haar hoofd. Maar Ed heeft zijn zinnen op haar gezet en laat dat ook duidelijk merken… Is ze bestand tegen zijn innemende lach en uitdagende blikken?
 
 
Teken van genezing
 
Na een zware periode heeft ambulanceverpleegkundige Samantha haar leven eindelijk op de rit. Wanneer ze haar collega George ontmoet en hem meteen heel aantrekkelijk vindt, besluit ze dan ook haar gevoelens te negeren – ze is nog helemaal niet toe aan een nieuw avontuur. Maar ze heeft buiten het lot gerekend, dat zich van haar bezwaren niks aantrekt!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.

 
PX9789402550597

Productspecificaties

Auteur
(7)
Andrews, Amy  
Medeauteurs
(23)
Amy Ruttan|||medeacteurs|Caroline Anderson  
Reeks
(12)
Doktersroman Extra  
Genre
(10)
Fictie  
Fonds
(28)
Harlequin  
Uitgavedatum
(32)
23/02/2021
Pagina's
(8)
346
Nieuw product