Een hart van steen

Katee Robert

€ 4,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Medusa speelt de hoofdrol in de nachtmerries van vele bewoners van Olympus. Ze is spijkerhard, en de probleemoplosser van Athene. Iemand moet onder druk gezet worden, of zelfs permanent verdwijnen? Medusa lost het op.

Tot ze de opdracht krijgt om Calypso, de minnares van de rijke politicus Odysseus, te vermoorden. Voor zover Medusa weet, heeft Calypso niets gedaan om dit te verdienen. Haar tegenstrijdige gevoelens worden alleen maar erger als ze Calypso voor het eerst ziet. Calypso is beeldschoon, fascinerend, charmant en sluw. Ze zal alles in het werk zetten om te overleven, inclusief het verleiden van haar potentiële moordenaar.

Wat begint als manipulatie om aan haar lot te ontsnappen, verandert al snel in oprechte interesse. Medusa blijkt in het echt heel anders te zijn dan Calypso had verwacht. Maar is het wel verstandig om verliefd te worden op je huurmoordenaar?

Een hart van steen is een meeslepende lesbische romance in de populaire Dark Olympus-serie van bestsellerauteur Katee Robert. Dit boek is ook gratis te lezen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van de uitgever Love Books, kijk daarvoor op lovebooks[punt]nl.


PX9789021477534

Productspecificaties

Auteur
(7)
Katee Robert  
Genre
(10)
Romantiek  
Fonds
(28)
Volt  
Uitvoering
(3)
Epub V2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
14/12/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
70
Nieuw product