De charmante schurk

Evie Dunmore

€ 9,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

De charmante schurk, het tweede deel in Evie Dunmore's onweerstaanbare serie De vrouwen van Oxford, is een heerlijk historisch verhaal met humor, vaart, veel plottwists en een sterke vrouwelijke hoofdpersoon. En het tweede deel is nog smeuïger dan het eerste!

Lady Lucie, leider van de suffragettebeweging, is furieus. Ze had het perfecte plan: een uitgeverij kopen om zo haar invloed in de strijd voor vrouwenrechten te vergroten. Helaas had ze hierbij even niet gerekend op de belangrijkste aandeelhouder: Lord Ballantine, haar beruchte aartsvijand. Hij wil haar best zijn deel verkopen, maar alleen als hij één nacht met haar mag doorbrengen...

Lucie zal alles op alles moeten zetten om deze onweerstaanbare schurk te verslaan, die erop uit is haar plannen te dwarsbomen én haar hart te stelen. Terwijl ze probeert hem te slim af te zijn, ontdekt ze al snel dat die ene beroemde dichter gelijk had: in liefde en oorlog is alles geoorloofd.

De charmante schurk van Evie Dunmore is de perfecte historische roman om helemaal in te verdwijnen, voor alle Bridgerton-fans!

'Je blijft de pagina's omslaan, tot het heerlijk onconventionele happy end.' - NPR

PX9789401616836

Productspecificaties

Auteur
(7)
Evie Dunmore  
Reeks
(12)
De vrouwen van Oxford  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Fonds
(28)
Xander Uitgevers B.V.  
Uitgavedatum
(32)
12/04/2022
Nieuw product