De Regenboog

Regina Jansen

€ 5,99
Inclusief btw
Een plek waar mensen met een artistieke gave bij elkaar komen en hun leven verweven worden in een voormalige school, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 5 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 5 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,25.

Marjolein en haar man Bart Dekker worden eigenaar van een oude, verlaten school en verbouwen het voor kunstenaars. Maarten maakt prachtige voorwerpen uit hout. Hij is een goede vriend van het echtpaar. Mieke Vermeulen is een begaafd beeldhouwster zonder zelfvertrouwen, die probeert inhoud te geven aan haar leven. Ze heeft veel moeite om haar juiste weg te kiezen. Fientje Jansen heeft samen met haar overleden man voor veel pleegkinderen gezorgd. Na zijn dood zocht ze een nieuwe levensinvulling en vind die in de Regenboog. Leonieke Van der Meer tovert de meest fantastische taferelen op canvas. Ze ziet eruit alsof ze er zelf vandaan is gekomen, maar heeft nogal moeite met het dagelijkse leven. Ze houdt van iedereen, maar niet van zichzelf. Laura Kramer is schoolvervoer taxichauffeur en fladdert heerlijk door het leven. Haar leven staat op de kop wanneer Fay in haar leven komt. En wat moet ze nu met schooldirecteur Jeroen Bloemenkamp en zijn twee belhamels Timo en Dustin? Zo houdt ze steeds minder tijd over voor het creëren van sieraden.
PX9789463987493

Productspecificaties

Auteur
(7)
Regina Jansen  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Fonds
(28)
Mijnbestseller.nl  
Uitgavedatum
(32)
01/04/2021
Pagina's
(8)
174
Nieuw product