Een waarschijnlijk toeval

Max Greyson

€ 12,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Een waarschijnlijk toeval is het verhaal van een man die zijn zin in sigaretten verliest omdat hij zijn geloof in de liefde heeft hervonden. In de hogesnelheidstrein naar Keulen, op weg naar werk in de theaterwereld, roept zijn prille verliefdheid onwillekeurig herinneringen op aan vorige liefdes, vooral aan zijn grote liefde Michelle, die hij pas doorgrondde wanneer ze slaapwandelde. Zijn reis en verliefdheid maken gedachten vrij aan een hele stoet andere vrienden en geliefden, net als hijzelf worstelend met het verwerven van een solide plek in het woelige universum. Zelfs zijn nieuwe muze, het betoverende en ongrijpbare orakel Renée, weet zich niet helemaal aan het beeld te onttrekken.

Een roman die zijn vaart ontleent aan de liefde (en haar perikelen), en zijn diepgang aan de existentiële beslommeringen van een hele generatie – de millennials – verdrinkend in een zee van onbegrensde mogelijkheden.
PX9789029543309

Productspecificaties

Auteur
(7)
Max Greyson  
Genre
(10)
Literatuur  
Fonds
(28)
De Arbeiderspers  
Uitgavedatum
(32)
23/02/2021
Pagina's
(8)
196
Nieuw product