Djinn patrouille op de Paarse Lijn

Deepa Anappara

€ 9,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Drie weken geleden was ik gewoon een schoolkind,
nu ben ik detective en heb ik een baantje bij een theekraam.


De negenjarige Jai woont in een naamloze stad in het noorden van India. Hij kijkt te veel realityshows over politie, denkt dat hij slimmer is dan zijn vriend Pari (ook al haalt die altijd hogere cijfers) en ziet zichzelf als een betere baas dan Faiz (terwijl Faiz degene is met een baan).

Wanneer een jongen van hun school vermist wordt, besluit Jai de kennis die hij heeft opgedaan tijdens het kijken van Police Patrol in de praktijk te brengen. Met Pari en Faiz aan zijn zijde waagt Jai zich in de gevaarlijkste delen van de uitgestrekte Indiase stad: de bazaar na sluitingstijd en zelfs het laatste metrostation van de paarse lijn. Maar kinderen blijven verdwijnen en het drietal moet doodsbange ouders, een onverschillige politie en kwaadaardige djinns onder ogen zien om de waarheid aan het licht te brengen.

PX9789048848379

Productspecificaties

Auteur
(7)
Deepa Anappara  
Genre
(10)
Literatuur  
Thema locatie
(67)
India  
Trefwoorden
(73)
anappara,   bazaar,   djin,   india,   kidnapping,   kinderen,   patrouille,   politiedetectives,   politiemacht,   slums,   verdwijningen|||tref  
Fonds
(28)
Hollands Diep  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
03/03/2020
Pagina's
(8)
297
Type
(59)
VF
Nieuw product