Orkaanseizoen

Fernanda Melchor

€ 12,99
Inclusief btw
Melchor, Fernanda, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

De Heks is dood. Vermoord. De ontdekking van haar lijk in het Mexicaanse dorpje La Matosa ontketent een storm van geruchten en verdenkingen. Er was weinig bekend over de zonderlinge vrouw, behalve dat ze ooit een fortuin zou hebben geërfd. Na haar dood komen details aan het licht die bij elkaar een beeld schetsen van een diep verdeeld en gruwelijk dorp. De Heks blijkt omringd te zijn geweest door een duistere verzameling personages: jonge mannen die op zoek zijn naar cocaïne en goedkope seks, jonge zwangere vrouwen die een abortus willen.

'Orkaanseizoen' is een roman over de giftige cocktail van armoede, verlangens, onwetendheid en bijgeloof. En over het grootste probleem van Zuid-Amerika: machistisch geweld tegen en moord op vrouwen. Fernanda Melchor schreef haar verhaal in een proza met orkaankracht - woest en ritmisch. Haar personages krijgen zoveel diepgang dat je zelfs voor de treurigste types nog sympathie kunt opbrengen.

PX9789028443297

Productspecificaties

Auteur
(7)
Fernanda Melchor  
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Moderne en hedendaagse fictie  
Thema periode
(66)
C 2010 tot c 2019  
Thema locatie
(67)
Mexico  
Fonds
(28)
Wereldbibliotheek  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
19/02/2020
Type
(59)
VF
Nieuw product