Als je de stilte ziet

Thomas Verbogt

€ 4,99
Inclusief btw
Verbogt, Thomas, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Alles begon pas toen Sander bij ons kwam wonen, ook het begin van een nieuw leven. Ik was trots op zijn aanwezigheid. Op school zei ik dat hij mijn pleegbroer was. Dat woord kwam van mijn moeder, ik kende het niet, ik kende ook niemand met een pleegbroer of -zus. Af en toe zei ik Pleeg tegen Sander, wat hij leuk vond, Marleen belachelijk. Hij schreef het zelfs een keer onder een briefje dat hij voor me had klaargelegd: 'Ik doe de boodschappen wel! Pleeg.'

De hoofdpersoon in de nieuwe roman van Thomas Verbogt wil graag een verbond vormen met Sander, zijn pleegbroer, maar dat lukt niet. Er staat iets in de weg - iets wat hij niet kan duiden, maar wat hem een leven lang achtervolgt. Wanneer hij afscheid neemt van zijn ouderlijk huis en daarmee ongewild ook zijn grote liefde uit het oog verliest, begint hij aan de zoektocht naar zijn eigen leven. Die zoektocht is onlosmakelijk verbonden met het geheim dat tussen Sander en hem in stond. Als je de stilte ziet is een diep ontroerende roman over verlangen, vluchtigheid en betekenis geven aan het leven.

PX9789046826638

Productspecificaties

Auteur
(7)
Thomas Verbogt  
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Gezinsleven fictie,   Moderne en hedendaagse fictie,   Verhalend thema: liefde en relaties  
Fonds
(28)
Nieuw Amsterdam  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
18/02/2020
Pagina's
(8)
172
Type
(59)
VF
Nieuw product