Stille liefde

Ada Maria Soto

€ 6,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

Arthur Drams werkt téchnisch gezien voor een geheime dienst, maar het enige wat hij doet is achter zijn bureau rapporten schrijven die niemand leest. Op kantoor is hij zo goed als onzichtbaar. Na de zoveelste keer dat zelfs zijn leidinggevende zich zijn naam nauwelijks herinnert, krijgt hij de suggestie om ‘vrienden te maken’ met zijn collega’s.

Arthur krijgt meteen flashbacks naar zijn schooltijd: zijn pogingen om vriendelijk te zijn komen ongemakkelijk en creepy over, en niemand wil tijdens de lunch bij hem aan tafel zitten. Als wanhoopspoging besluit hij vriendschap te sluiten met ‘de Alien’, oftewel mede-analist Martin Grove, bekend om zijn aparte eetgewoonten, ongebruikelijke boekenkeuzes en het feit dat niemand hem ooit op enige sociale interactie heeft kunnen betrappen. Arthur begint zijn campagne met een kort, en verrassend interessant, gesprek over sociologieboeken, en zet daarna in op zelfgemaakte maaltijden om Martin uit zijn schulp te lokken.

Maar net als Arthur het idee krijgt dat hij en Martin meer zouden kunnen zijn dan alleen collega’s, blijkt dat Martin toch iets meer een ‘echte’ geheim agent is dan hijzelf, en opeens is zijn hart niet het enige dat in gevaar is…

'Stille liefde' is een novelle (40.000 woorden/144 blz.) en het eerste boek in de ‘Meer dan collega’s’-serie van Ada Maria Soto. Het verhaal van Arthur en Martin gaat verder in het tweede en laatste boek 'Stille nachten'.

PX9789026165344

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ada Maria Soto  
Reeks
(12)
Meer dan collega's  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Fonds
(28)
De Fontein Romans & Spanning  
Uitvoering
(3)
Epub V2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
26/10/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Nieuw product