Gevoelige informatie

€ 15,99
Inclusief btw
Eshkol Nevo, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Israëlisch romanschrijver Eshkol Nevol duikt in de raadsels van de liefde – en hoe die je aan het wankelen kunnen brengen

'Emotioneel gelaagd, maatschappelijk relevant, nagelbijtend spannend en neergepend in een bruisende taal. Met Gevoelige informatie solliciteert Eshkol Nevo naar de titel boek van het jaar.' ★★★★★ Knack Focus

'Mijn advocaat zegt dat ook als ik zou besluiten te liegen voor de rechtbank, het de moeite waard is om duidelijk te zijn over de waarheid. En dat ik het beste de gebeurtenissen voor mezelf kan opschrijven precies zoals ze zich hebben voorgedaan. Bij dezen dus.' (Vertaling: Hilde Pach)

Drie turbulente, onconventionele liefdesverhalen. Een toevallige ontmoeting tijdens een romantisch opgezette huwelijksreis in Zuid-Amerika die met de minuut grimmiger wordt. Een arts in een ziekenhuis in Tel Aviv die een sterke, onverklaarbare en grenzeloze drang voelt een jonge vrouwelijke arts te beschermen. En een getrouwd stel dat al jarenlang elke zaterdagochtend een wandeling maakt in de citrusboomgaarden aan de rand van de stad, totdat de man tijdens een van hun wandelingen plotseling spoorloos verdwijnt.

In Gevoelige informatie verkent Eshkol Nevo het enigma dat de liefde tussen partners, minnaars, ouders en kinderen kan veroorzaken en de onontkoombare worsteling die geheimen in de liefde met zich meebrengen.

Eshkol Nevo is een veelgeprezen Israëlische auteur en is daarnaast docent Creatief schrijven. Hij groeide op in Jeruzalem en Detroit. Van zijn hand verschenen verschillende boeken, waaronder een verhalenbundel, een nonfictieboek en vijf romans. In 2008 trad hij toe tot de Israel Cultural Excellence Foundation, een van de hoogste Israëlische onderscheidingen voor de kunsten.

PX9789000383047

Productspecificaties

Genre
(10)
Literatuur & romans  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitvoering
(3)
Epub  
Uitgavedatum
(32)
08/09/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
256
Nieuw product