Vrijstaat Lux

Mathias Pagnaer

€ 12,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Vrijstaat Lux vertelt het verhaal van een vriendengroep die verzuipt in de betekenisloze normaliteit die hun leven is: matig bevredigende jobs, matig bevredigende partners, matig bevredigende vrijetijdsactiviteiten en matig bevredigend mijmeren over vervlogen hoogdagen doorspekt met matig bevredigende masturbatie. Om hun chronische gebrek aan grootsheid te overstijgen, stichten deze dertigers Vrijstaat Lux, een leefgemeenschap waarin ieder individu zijn specifieke eigenheid mag ontplooien. Door een uitgekiende socialemediastrategie groeit hun project uit tot een bastion voor buitenbeentjes die nooit binnenbeentjes zullen worden. Al blijkt dit buitensporige succes uiteindelijk meer een vloek dan een zegen.

Vrijstaat Lux is een weergaloos en geestig portret van een vriendengroep wiens idealen botsen op de werkelijkheid en waarbij groepsgevoel en eigenbelang om voorrang strijden.

Mathias Pagnaer (1990) is een Homo Sapiens Sapiens die in verschillende hoedanigheden door het leven schrijdt: leraar (Nederlands), schrijver (dit boek), scenarist (De Collega's 2.0) en komiek (in Duitsland. Serieus.). Vaak bevindt hij zich in Keulen, waar hij woont, werkt en bestaat. Soms is hij ook in zijn heimat Vlaanderen, waar hij tijdens bezoekjes aan familie, vrienden en zijn uitgeverij ook bestaat.
PX9789464340884

Productspecificaties

Auteur
(7)
Mathias Pagnaer  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Fonds
(28)
Uitgeverij Vrijdag  
Uitvoering
(3)
Epub  
Uitgavedatum
(32)
07/09/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
328
Nieuw product