Vijf levens

Jenny Tinghui Zhang

€ 14,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Een literair meesterwerk gebaseerd op een waargebeurd verhaal, voor lezers van Pachinko en Het achtste leven (voor Brilka).

China, 1880. Wanneer haar ouders opgepakt worden door het heersende regime, slaat de jonge vrouw Daiyu op de vlucht. Om te ontsnappen aan de tragedie die haar achtervolgt, doet ze zich telkens voor als iemand anders.

Als Feng, een weesjongen, wordt ze opgepakt en naar Amerika ontvoerd. Als Peony belandt ze in de gedwongen prostitutie in San Francisco. En als Jacob Lee, een winkelbediende in een slaperig stadje in Idaho, lijkt ze uiteindelijk haar plek te hebben gevonden. Maar net op dat moment ontketent zich daar een golf van geweld tegen Chinese migranten. Daiyu moet al haar krachten en de rollen die ze heeft gespeeld aanwenden om haar eigen naam en geschiedenis terug te krijgen.

Vijf levens is een meeslepende, grootmoedige en hartverscheurende roman.’ Ann Patchett, auteur van Het Hollandse huis

‘Jenny Tinghui Zhang weet het avontuur, de isolatie, het geweld en de hoop van het Amerikaanse Westen te vangen. Haar subtiele aandacht voor historische en menselijke details brengen een onvergetelijke heldin tot leven. Daiyu gaat zeker weten haar plaats innemen in de canon van grote westerse heldinnen.’ Juliet Grames, auteur van De acht of negen levens van Stella Fortuna
PX9789402766080

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jenny Tinghui Zhang  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Fonds
(28)
HarperCollins  
Uitvoering
(3)
Epub  
Uitgavedatum
(32)
06/09/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
327
Nieuw product