De toekomst

Mariska Overman

€ 5,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 5 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 5 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,25.

De toekomst van Mariska Overman is het derde deel in de romantische historische serie Weense dromen. Voor de liefhebbers van Bridgerton en Sissi

Kathi is in paniek. Net nu haar koffiehuis begint te lopen, raakt ze zwanger. En dat betekent dat ze straks moet stoppen met werken… Ze neemt zich voor om alles op alles te zetten om voor de geboorte van haar kind haar droom te realiseren: van haar koffiehuis een scholingsplek maken voor kansarme meisjes. Heeft ze genoeg tijd om de juiste mensen om zich heen te verzamelen? En om haar echtgenoot te overtuigen van deze nieuwe stap?

Gelukkig staat haar broer Jozef haar bij. Maar Jozef gaat trouwen, en als Kathi zijn aanstaande ontmoet, is ze totaal niet blij met zijn keuze. Ze weet zeker dat er iets niet klopt. Jozef is duidelijk verliefd, maar niet op deze vrouw… Wat zal de toekomst hen allemaal brengen?

PX9789047208259

Productspecificaties

Auteur
(7)
Mariska Overman  
Reeks
(12)
Weense dromen  
Genre
(10)
Historische roman  
Fonds
(28)
Loft Books  
Uitvoering
(3)
Epub V2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
31/01/2023
Taal
(39)
Nederlands  
Nieuw product