Sisters of Willow Pond

€ 12,99
Inclusief btw
Liefde op papier / De mysterieuze hertog / Voel mijn verlangen, Gayle Callen, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Drie zusjes groeien op in weelde. Tot ze na de dood van hun vader berooid achterblijven…

(1) LIEFDE OP PAPIER
Londen, 1844
Voor Victoria Shelby is het zonneklaar: alleen een huwelijk met een welgestelde man kan haar familie van de financiële ondergang redden. Maar waar haalt ze zo snel een echtgenoot vandaan? Dan moet ze opeens denken aan haar buurjongen van vroeger. Ze heeft hem nooit persoonlijk ontmoet, maar wisselde jarenlang brieven met hem uit waarin ze hun diepste gevoelens deelden.

Victoria is stomverbaasd wanneer haar jeugdvriendje de zoon van een graaf blijkt te zijn. En dan zit deze knappe David Thurlow ook nog dringend verlegen om een erfgenaam! Niets lijkt een geslaagd verstandshuwelijk in de weg te staan.
Maar dan dreigen hun gevoelens voor elkaar én geheimen uit het verleden hun papieren liefde onderuit te halen…

(2) DE MYSTERIEUZE HERTOG
Ramsgate, Engeland, 1844
Het leven van Meriel Shelby is na het overlijden van haar vader ingrijpend veranderd. Ze kan zich geen enkele luxe meer permitteren, maar gelukkig kan ze aan de slag als gouvernante. De hertog van Thanet, zelf een uithuizige flierefluiter, vertrouwt haar de zorg voor zijn zesjarige zoontje toe.

Meriel en de rest van het personeel zijn stomverbaasd wanneer de hertog opeens besluit langere tijd thuis te blijven. En dat is niet de enige opmerkelijke verandering; de aristocratische losbol van weleer blijkt opeens veel socialer, gevoeliger én aantrekkelijker dan gedacht.

Geleidelijk aan wordt duidelijk dat er een mysterie ten grondslag ligt aan deze ontwikkeling. Vanaf dat moment schieten de spanning én Meriels hartslag flink omhoog.

(3) VOEL MIJN VERLANGEN
Londen, 1845
Wanneer ze wordt geconfronteerd met ongewenste intimiteiten zegt Louisa Shelby onmiddellijk haar betrekking als gezelschapsdame op. Gelukkig kan ze in dezelfde functie aan de slag op Enfield Manor, bij de weduwe-burggravin Wade. Als ze bovendien lady Wades kleindochter Georgina mag voorbereiden op haar eerste balseizoen, lijkt het leven haar weer toe te lachen. Helaas haalt het verleden haar in…

Burggraaf Simon Wade, de door een ongeluk vrijwel blind geworden kleinzoon des huizes, vangt roddels uit Londen op – Louisa zou over sommige zaken wel heel gemakkelijk denken! Hij is bezorgd dat haar bemoeienis de reputatie van Georgina zal schaden. Maar terwijl hij uit alle macht probeert dit te voorkomen, sluipt Louisa ongemerkt zijn wereld én zijn hart binnen!

Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
PX9789402562095

Productspecificaties

Genre
(10)
Historische roman  
Fonds
(28)
Harlequin  
Uitvoering
(3)
Epub  
Uitgavedatum
(32)
24/01/2023
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
641
Nieuw product