Schots vuur

€ 14,99
Inclusief btw
Voor altijd verbonden / Vervloekte bruid / Belofte van een Hooglander / Jij bent de ware, Donna Fletcher, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Schotland, 1005
Vier mannen, opgegroeid als broers, zullen Schotland in zijn oude glorie herstellen…

(1) VOOR ALTIJD VERBONDEN
Duncan MacAlpin is een van die mannen. Helaas wordt hij tijdens zijn missie gegrepen door soldaten van de tirannieke koning. Die hem vervolgens vastklinken aan de beeldschone Mercy. Zij is vanwege een duister geheim ook in een lastig parket verzeild geraakt.

De twee weten aan hun belagers te ontkomen, en beginnen - nog steeds aan elkaar geketend - aan een lange reis door de Schotse Hooglanden. Dit blijkt dé manier om elkaar wel héél goed te leren kennen! Aan het eind van hun reis is het dan ook de vraag of ze nog wel bevrijd wíllen worden van de ketenen die hen verbinden…

(2) VERVLOEKTE BRUID
Reeve MacAlpin, een trotse en grootse krijger, heeft maar één missie: de ware koning van Schotland op de troon krijgen. Tijdens deze missie redt hij een beeldschone vrouw uit handen van soldaten van de valse troonpretendent. Deze Tara blijkt op de vlucht te zijn om aan een door haar vader gearrangeerd huwelijk te ontkomen.

Wanneer Reeve haar in veiligheid brengt bij zijn clan, is Tara diep van hem onder de indruk. Of liever gezegd, ze is smoorverliefd op hem. Helaas zal ze haar passie moeten beteugelen. Lang geleden sprak een heks immers een vloek over haar uit: iedere man van wie ze houdt, zal sterven…

(3) BELOFTE VAN EEN HOOGLANDER
Charlotte is niet zomaar een Schots meisje: ze staat haar mannetje in een gevecht, kan prima omgaan met pijl en boog en zegt precies wat ze denkt. Eigenschappen die goed van pas komen tijdens de zoektocht naar haar vader, die is gevangengenomen door soldaten van de ’valse’ koning. Als ze toch in een lastig parket verzeild raakt, wordt ze gered door de knappe Bryce MacAlpin.

Bryce vindt Charlotte beeldschoon maar ook lastig – zo’n vrouw heeft hij nog nooit ontmoet! Toch belooft hij haar bij te staan. Hoewel hij zijn eigen opdracht, de ware koning van Schotland op de troon krijgen, niet uit het oog mag verliezen.

Tijdens hun tocht voelen ze zich steeds meer tot elkaar aangetrokken, waardoor hun beider missies gevaar lopen. Lukt het hen om sámen ongeschonden uit de strijd te komen?

(4) JIJ BENT DE WARE
Zieneres Bliss wist dat ze met de vier broers te maken zou krijgen, maar dit had ze niet verwacht! Ze is in handen gevallen van de soldaten van de valse koning, en de enige manier waarop ze kan overleven is door te beweren dat ze de vrouw is van Trey McAlpin, één van de vier strijders.

Trey kan niet geloven dat hij heeft bevestigd dat hij getrouwd is met Bliss. Maar deze beeldschone vrouw kent het geheim dat zijn broers en hij tegen elke prijs moeten beschermen, en dat maakt haar bijzonder kwetsbaar. Dus zit er voor hem niets anders op dan haar te helpen.

De twee reizen samen verder, in de wetenschap dat ze op elk moment een eind kunnen maken aan hun verbintenis. Maar op de een of andere manier komt dat er steeds niet van…

Deze verhalen zijn eerder verschenen en zijn ook los verkrijgbaar.
PX9789402560732

Productspecificaties

Genre
(10)
Historische roman  
Fonds
(28)
Harlequin  
Uitvoering
(3)
Epub  
Uitgavedatum
(32)
13/12/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
824
Nieuw product