De waarnemer

Kayzer, Wim

€ 9,99
Inclusief btw
Wim Kayzer, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Een arts verlaat zijn praktijk in het Noorden. Hij vertrekt naar het Zuiden. Hij verruilt de duizenden stemmen die hem jarenlang omringden voor de stilte. Hij verschanst zich op de eenzaamste plek die zich denken laat: een verlaten hoeve tussen vier bergen. Wat zoekt hij in de eenzaamheid? Wat vindt hij er? De waarnemer is een overweldigende roman over verlangen en verlatenheid. Wim Kayzer (1946) is journalist en schrijver. Hij maakte spraakmakende televisieseries als Beter dan God, Een schitterend ongeluk, Nauwgezet en wanhopig, Vertrouwd en o zo vreemd en Van de schoonheid en de troost, die ook in boekvorm verschenen. Hij was eindredacteur van het legendarische radioprogramma ZI. In 1988 publiceerde hij Onfatsoenlijke herinneringen.
PX9789463821131

Productspecificaties

Auteur
(7)
Kayzer, Wim  
Genre
(10)
Literatuur  
Fonds
(28)
Balans, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
09/05/2020
Nieuw product