Een dochter van Sion

Bodie Thoene

€ 6,99
Inclusief btw
Thoene, Bodie, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

Januari 1948. De Oude Stad – de Joodse wijk van Jeruzalem – is volledig van de buitenwereld afgesloten. Niemand mag erin of eruit. De Joden in de wijk raken ontmoedigd. Ze hebben dringend voedsel nodig, wapens om zich te verdedigen – en een leider.

Rachel Lubetkin heeft in Palestina haar grootvader en haar broer teruggevonden. Nu vecht ze in de Oude Stad aan de zijde van haar landgenoten. Langzamerhand leert ze weer leven en liefhebben. Haar afschuwelijke verleden achtervolgt haar echter nog steeds en dreigt haar te verwoesten. Ondertussen probeert Moshe Sachar, Rachels geliefde, haar te bereiken. Er moet een oude, ondergrondse tunnel bestaan die hem in de Oude Stad kan brengen. Maar of die tunnel begaanbaar is…

Bodie Thoene vertelt in 'Een dochter van Sion' op knappe wijze het verhaal van de Joodse bevolking na de Tweede Wereldoorlog. 'Een dochter van Sion' is het derde deel van de aangrijpende serie 'De Kronieken van Sion'.

PX9789020537796

Productspecificaties

Auteur
(7)
Bodie Thoene  
Reeks
(12)
De Kronieken van Sion  
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Historische fictie,   Tweede Wereldoorlog fictie  
Thema locatie
(67)
Israël  
Thema doelgroep
(70)
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen|||themadoel|Met betrekking tot joden en joodse groepen  
Fonds
(28)
Z&K  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
24/04/2020
Pagina's
(8)
319
Type
(59)
VF
Nieuw product