Daar waar de rivierkreeften zingen

Delia Owens

€ 4,99
Inclusief btw
Owens, Delia, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

In Barkley Cove, een rustig stadje aan de kust van North Carolina, gaan al jarenlang geruchten over het moerasmeisje. Kya is in haar eentje opgegroeid in het moeras. Hier voelt ze zich thuis. De natuur is haar leerschool. Dan komt de tijd dat ze ernaar verlangt aangeraakt te worden en lief te hebben. Twee jonge mannen uit de stad raken geïntrigeerd door haar fascinerende schoonheid. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.

Het moerasmeisje: een bedwelmende debuutroman over een geïsoleerde jonge vrouw, die in de wildernis van het diepe zuiden van Noord-Amerika weet te overleven. Het is wel duidelijk dat de auteur hier zelf vandaan komt. Haar prachtige, dampende proza is onvergetelijk.

PX9789044358919

Productspecificaties

Auteur
(7)
Delia Owens  
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair,   Misdaad en mysteryfictie  
Thema locatie
(67)
North Carolina  
Trefwoorden
(73)
moerasmeisje,   natuur,   roman  
Fonds
(28)
The House of Books  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
28/01/2020
Pagina's
(8)
325
Type
(59)
VF
Nieuw product