De dans ontspringen

Pavoncella, Giovanni

€ 3,99
Inclusief btw
Familiedrama, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 3 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 3 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,15.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Lente Assink is vier jaar als ze in 1974 naar Nederland komt nadat haar Nederlandse vader en Indonesische moeder in Bandung bij een auto-ongeluk zijn omgekomen. Haar oom en tante hebben haar geadopteerd. Lente wordt recalcitrant, brutaal en ze steelt. Ze accepteert haar tante niet door haar bemoeienis en haar oom vindt ze onbetrouwbaar omdat hij zijn vrouw in alles gelijk geeft. Lente is intelligent en krijgt op haar achttiende te horen dat ze de beschikking krijgt over een nalatenschap die door een notaris wordt beheerd. Ze koopt een etage in een Amsterdams grachtenpand en studeert met een vriendin aan de Gerrit Rietveld Academie. Rond haar twintigste heeft ze een relatie met Olivier Appelman, een brandweerman, maar uiteindelijk trekt ze een paar jaar later in bij Stan Koops in Deventer. Een man die ze ontmoet door haar werk dat ze doet. Werk waardoor ze op jonge leeftijd al een aantal vaste klanten heeft, waar ze door het jaar heen ruim van kan leven. Bij één van die klanten steelt ze een grote enveloppe waar geld in zit, geld dat ze in bewaring geeft bij haar notaris. Ze beëindigt na drie jaar haar relatie met Stan. Vier maanden later wordt ze bedreigd en ze slaat op de vlucht.
PX9789402125436

Productspecificaties

Auteur
(7)
Pavoncella, Giovanni  
Genre
(10)
Literatuur  
Fonds
(28)
Brave New Books  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
19/01/2020
Nieuw product