Bezette gebieden

Arnon Grunberg

€ 4,99
Inclusief btw
Grunberg, Arnon, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Otto Kadoke, de grensoverschrijdende psychiater uit Moedervlekken, keer terug in Bezette gebieden: nadat het verhaal van zijn alternatieve therapie door een bekende auteur te boek is gesteld en een bestseller is geworden, raakt Kadoke verstrikt in een web van halve waarheden, interpretaties en leugens die hem zijn baan kost - en zijn reputatie vernietigt. Maar niet alleen dat: zijn moeder is inmiddels weer vader geworden en de verzorgster van vader ontpopt zich tot een onvermoeibare aanhangster van Christenen voor Israël.
Op een dag, als alles verloren lijkt, staat een ver familielid voor de deur: in haar ziet Kadoke zijn kans om te ontsnappen. Ze voert hem - en zijn vader - naar de bezette gebieden, waar hij tegen zijn zin in als verlosser wordt onthaald.
Bezette gebieden is een diepmenselijke, maar ook zeer komische roman over het verleden dat toekomst en heden overwoekert, over schuldige affaires op onschuldige plekken, en onschuldige affaires op schuldige plekken.

PX9789048837021

Productspecificaties

Auteur
(7)
Arnon Grunberg  
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Gezinsleven fictie,   Humoristische fictie,   Moderne en hedendaagse fictie  
Thema locatie
(67)
Oud, bijbelse Israël  
Trefwoorden
(73)
arnon,   bezet,   bezette gebieden,   ganzenvet,   gebied,   grunberg,   grünberg,   israel,   israël,   jeruzalem,   joden,   jodendo  
Fonds
(28)
Lebowski  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
08/01/2020
Pagina's
(8)
351
Type
(59)
VF
Nieuw product