De kers op de taart

Fforde, Katie

€ 14,99
Inclusief btw
Als Zoe meedoet aan een kookwedstrijd, komt ze er al snel achter dat er maar één perfect ingrediënt is… de liefde, Katie Fforde, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Als Zoe, fervent amateurkok, mee mag doen met een kookwedstrijd, is ze buiten zichzelf van blijdschap. Het is een unieke kans om zich een weg te koken naar roem, succes en het kleine delicatessenwinkeltje op het platteland waar ze altijd al van heeft gedroomd.

De eerste opdracht is echter nog maar net begonnen als ze merkt dat ze meer bordjes in de lucht moet houden dan ze had voorzien. Niet alleen moet ze de strijd aangaan met de fanatieke Cher, maar ze valt tot haar schrik in rap tempo voor een van de juryleden, de scherpe maar buitengewoon sexy Gideon Irving. Het duurt dan ook niet lang voor er veel meer op het spel staat dan canapés, cakejes en cordon bleu alleen…

PX9789402314250

Productspecificaties

Auteur
(7)
Fforde, Katie  
Genre
(10)
Literatuur  
Fonds
(28)
Boekerij  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
08/01/2020
Nieuw product