De club van eenlingen

Voo, Mar

€ 6,99
Inclusief btw
Lopen, veranderen, Camino de Santiago, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Alléén een tocht ondernemen, te voet. Erin reist naar het beginpunt van de Camino de Santiago om deze route te gaan lopen. Velen lopen met hem. De tocht wordt een avontuur over wie hij is, en wie hij niet meer kan zijn. De simpele waarheden komen met elke stap dichterbij. Alles wat er niet toe doet, wordt weggelaten. De eenvoud neemt over. Geen namen, geen afstanden, geen verwachtingen. Zijn reisgenoten ondergaan hetzelfde lot. Sommigen accepteren, net als Erin, om te lopen en te ontdekken wie ze zijn. Ze zijn alléén gekomen om samen hetzelfde te doen. Een club van eenlingen voor zolang de tocht duurt. Er komt een einde aan hun tocht, en de eenlingen nemen mee wat de Camino de Santiago hen gegeven heeft. Erin kan niet vermoeden hoe deze tocht voor hem afloopt, aan het einde van de wereld.
PX9789402198584

Productspecificaties

Auteur
(7)
Voo, Mar  
Genre
(10)
Literatuur  
Fonds
(28)
Brave New Books  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
14/12/2019
Nieuw product