Het echte leven

Adeline Dieudonné

€ 9,99
Inclusief btw
Dieudonné, Adeline, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Het echte leven van Adeline Dieudonné speelt zich af in een Vinex-wijk zoals er zoveel bestaan. Een naargeestig huis met een kamer vol opgezette dieren, een sadistische vader en een murwgeslagen moeder. Dat is de gezinssituatie van de 10-jarige vertelster. Als zij en haar broertje getuige zijn van een gruwelijk ongeluk, trekt hij zich terug in zichzelf. Nu broer en zus ook elkaar kwijt zijn, lijkt alle hoop op geluk verloren. Maar dan neemt de hoofdpersoon in al haar kwetsbaarheid het lot in eigen hand. Vastbesloten neemt ze zich voor om koste wat het kost de lach op het gezicht van haar broertje terug te brengen. Dat blijkt geen eenvoudige taak. Als ze dan zelf op de proef wordt gesteld – door haar eigen vader – neemt ze zich voor: ik zal in dit leven geen prooi zijn. Het echte leven is het romandebuut van Dieudonné, en werd meteen overladen met prijzen.
PX9789025454654

Productspecificaties

Auteur
(7)
Adeline Dieudonné  
Genre
(10)
Literatuur  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair,   Vertaalde fictie  
Trefwoorden
(73)
coming of age,   relatie,   spanning,   stoer  
Fonds
(28)
Atlas Contact  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
16/08/2019
Pagina's
(8)
224
Type
(59)
VF
Nieuw product