Gekocht door de Spaanse playboy

Shaw, Chantelle

€ 3,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 3 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 3 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,15.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Hij geeft haar vijf miljoen redenen... om met hem te trouwen! Rafael Mendoza-Casillas kan het gewoon niet geloven. Alleen omdat zijn laatste affaire breed is uitgemeten in de krant, eist zijn grootvader dat hij trouwt. Maar hij wil zich helemaal niet binden! Wanneer cateraar Juliet Lacey met haar bestelbusje tegen zijn Lamborghini botst, ziet hij opeens een uitweg... Dat de knappe Spaanse tycoon kwaad is omdat ze zijn bolide heeft beschadigd, snapt alleenstaand moeder Juliet. Maar dat hij haar vervolgens vijf miljoen biedt om een paar maanden zijn echtgenote te zijn? Waarom moet een sexy man als hij een bruid kópen? Omdat ze het geld hard nodig heeft, stemt ze met het verstandshuwelijk in. Dan blijkt dat ze een jaar lang moeten samenwonen op het familielandgoed in Valencia...
PX9789402544312

Productspecificaties

Auteur
(7)
Shaw, Chantelle  
Genre
(10)
Fictie  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
21/01/2020
Pagina's
(8)
121
Nieuw product