Betoverende dans

Smart, Michelle

€ 3,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 3 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 3 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,15.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Middernacht met de miljardair Twee assepoesters worden meegevoerd naar een wereld vol luxe en rijkdom... Deel 2 Tot haar verrassing krijgt kamermeisje Tabitha van een oudere hotelgast een kaartje voor een gemaskerd bal én een prachtige baljurk cadeau. De verleiding om voor één keer uit de band te springen is domweg te groot, en niet veel later zwiert ze door de balzaal in de armen van de gastheer, de ongrijpbare Griekse miljardair Giannis Basinas... Hoe langer Giannis met de onbekende jonge vrouw danst, hoe sterker hij zich tot haar aangetrokken voelt. Uiteindelijk neemt hij haar mee naar zijn privévertrekken, waar hij haar voor het eerst pure passie laat ervaren. Vlak na middernacht is ze echter opeens verdwenen, en wie hij ook vraagt, hij komt er niet achter wie ze is. Tot zes weken later een schuchter kamermeisje op zijn deur klopt om hem te vertellen dat ze zijn kind verwacht...
PX9789402544305

Productspecificaties

Auteur
(7)
Smart, Michelle  
Genre
(10)
Fictie  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
21/01/2020
Pagina's
(8)
129
Nieuw product