Onverzameld werk

Novak, B.J.

€ 15,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Komiek en schrijver van de Amerikaanse editie van The Office B.J. Novak heeft een onnavolgbaar verteltalent. Subtiel en met een feilloos gevoel voor timing fileert hij de absurditeiten van het moderne leven in deze razendsnelle afwisseling van korte verhalen en komische sketches.

In ‘Revanche’ lezen we hoe de haas in een diepe depressie raakt nadat de schildpad hem heeft verslagen. Hij zoekt en verliest zichzelf in eten, drank, religie, yoga en vrijwilligerswerk en concludeert dat er maar één manier is om eroverheen te komen: revanche. En in ‘De man die de kalender uitvond’besluit een middeleeuwer dat hij er genoeg van heeft om de dagen aan te duiden als ‘Dag na Bewolkte Dag’: hij maakt een kalender. Op de dag die hij 14 februari noemt krijgt hij ruzie met zijn vriendin.

Geïnspireerd door schrijvers als Woody Allen en Joshua Ferris, schreef B.J. Novak een bundel grillige, ontroerende en geestige verhalen, elk met een frisse, onconventionele blik op de wereld om ons heen.

PX9789000335732

Productspecificaties

Auteur
(7)
Novak, B.J.  
Genre
(10)
Fictie  
Fonds
(28)
J.M. Meulenhoff  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
26/02/2014
Pagina's
(8)
256
Nieuw product