V - SEIZOEN 1

€ 32,39
Inclusief btw
TV SERIES, BLURAY
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 32 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 32 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,60.

Ze zijn er. Grote moederschepen verschijnen wereldwijd boven 29 grote steden. De Aarde maakt voor het eerst kennis met buitenaardse wezens. De bezoekers - de V's - zijn mensachtige wezens die onze talen beheersen en geweldige technologische en medische geschenken meebrengen. Overal ter wereld worden ze als verlossers ontvangen. Maar niet door iedereen. Een verzetbeweging staat op en is vastbesloten om de schokkende waarheid aan het licht te brengen. Onder deze helden bevinden zich een FBI-agente wiens zoon wordt verleid door de schoonheid en beloftes van de V's, een V die aan de kant van de mensen staat en wiens niets vermoedende vriendin zwanger is van hun kind en een priester die in tweestrijd staat tussen zijn geloof en wat de strijd voor vrijheid vereist. Seizoen 1 van deze geweldige serie vertelt hun verhalen en nog veel meer. De drie discs bevatten 12 afleveringen en brengen u een combinatie van sensationele sciencefiction en schitterende technische effecten. Het avontuur wacht.
PX5051888077856

Productspecificaties

Acteur
(37)
Elizabeth Mitchell,   Joel Gretsch,   Laura Vandervoort,   Logan Huffman,   Morena Baccarin,   Morris Chestnut,   Scott Wolf  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie SF  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
Blu-Ray  
Release datum
(32)
06/04/2011
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
1,85:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
516
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Frans,   Nederlands,   Noors,   Portugees,   Soendanees,   Spaans,   Zweeds  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Extras
(57)
An Alien In Human Skin: The Makeup Fx Of V
Nieuw product