Flikken Maastricht - Seizoen 16

€ 38,99
Inclusief btw
Tv Series, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 38 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 38 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,90.

In seizoen 16 krijgen Wolfs en Eva naast een nieuwe teamchef te maken met een buitengewoon slimme tegenstander die uit is op persoonlijke wraak op Wolfs en Eva. Hoe verder ze in het nauw worden gedreven, des te minder mensen geloven dat het leven van hen op het spel staat. En dit leidt tot een bloedstollend einde van het seizoen. Marion en Romeo hebben dit seizoen te maken met een echtpaar in vechtscheiding. Wat ze ook proberen, het is olie op het vuur. Kunnen ze een gezinsdrama voorkomen? Daarnaast is er de misdaad: moord in een verzorgingstehuis, Mexicaanse meth koks, militaristische rechtse clubs, geradicaliseerde jonge mannen, ontsnapte gevangenen, wrekende moeders, G5 activisten en psychopathische kinderen.
PX8720195290919

Productspecificaties

Acteur
(37)
Angela Schijf,   Eddie Wijnberg,   Eva van Dongen,   Floris Wolfs,   Irma Hartog,   Marion Dreesen,   Oda Spelbos,   Romeo Sanders,   Sergio Romero IJssel,   Thea Zitman,   Tygo Gernandt|||acteur  
Reeks
(12)
Flikken Maastricht  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
25/05/2022
Taal
(39)
N  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product