Flikken Rotterdam - Seizoen 5, (DVD)

€ 28,07
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 25/02/2022

Bij de aankoop van dit product ontvang je 28 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 28 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,40.

Als een aantal werknemers in een laboratorium wordt vermoord, starten de rechercheurs een onderzoek waarin al snel duidelijk wordt dat de enige overlevende het doelwit was. Stan, Noucha, Dries en Esther proberen uit te vinden waarom zij dood zou moeten en brengen haar ondertussen veilig onder in een safehouse. Er blijkt een verband tussen de overlevende laborante en een geneesmiddelonderzoek waaraan diverse jonge mensen hebben meegedaan. Met sommige van hen is het niet goed afgelopen. Daarnaast wordt in het laboratorium een chemische stof gevonden die er niet thuishoort. Een vertegenwoordiger van een groot farmaceutisch bedrijf meldt zich bij officier van justitie Hein Berg met vragen over deze stof. Voordat de rechercheurs hebben kunnen uitvinden wat voor middel van het bedrijf getest wordt, verdwijnen de resultaten van de testkliniek, evenals de directeur, van de aardbodem.
De Rijksrecherche neemt het onderzoek over en concludeert dat het team, met name Esther, steken heeft laten vallen. Hein Berg en de rechercheurs zetten alles op alles om Esther vrij te pleiten door de ware toedracht van de moorden te achterhalen. Daarbij speelt een lucratief geneesmiddel tegen een wereldwijde nieuwe pandemie een belangrijke rol.
Dries is na de heftige gebeurtenis in seizoen 4 weliswaar weer aan het werk, maar vertoont gevaarlijk gedrag. Hijzelf ziet het probleem niet, waardoor hij Esther en anderen regelmatig in gevaar brengt. Noucha moet een persoonlijk verlies met behulp van Stan verwerken.
PX8720195290414

Productspecificaties

Acteur
(37)
Cees Geel,   Huub Stapel,   Maartje van de Wetering,   Mark van Eeuwen,   Ortal Vriend  
Reeks
(56)
Flikken Rotterdam
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
28/01/2022
Taal
(39)
N  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product