The Sommerdahl Murders - Seizoen 2, (DVD)

€ 23,19
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 29/10/2021

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Hoofdinspecteur Dan Sommerdahl onderzoekt moord in de pittoreske Deense badplaats Helsing?r met zijn beste vriend, rechercheur Flemming Torp, en zijn vrouw Marianne, een patholoog. Maar Dan's jarenlange toewijding voor het werk heeft zijn huwelijk ontwricht en nu Marianne wil scheiden, ontdekt Dan dat zijn liefdesrivaal niemand minder is dan zijn beste vriend. Toch moeten ze nog steeds samenwerken om misdaden op te lossen. Dan en Flemming krijgen te maken met 4 nieuwe moordzaken, verspreid over de acht afleveringen. Tot de slachtoffers behoren een wereldberoemde gitarist, een lerares, een keukenmeid en een verlamde pati?nt van een verzorgingstehuis.The Sommerdahl Murders is een atypisch Scandinavische crimi die eens niet somber aanvoelt, wel bijna net zo zomers als CSI Miami.
PX5407003482867

Productspecificaties

Acteur
(37)
André Babikian,   Julie Rudbæk,   Laura Drasbæk,   Laura Kjaer,   Lisbet Lundquist,   Lotte Andersen,   Mathias J. Käki,   Peder T. Pedersen,   Peter Gantzler,   Peter Mygind  
Regisseur
(38)
Carsten Myllerup  
Reeks
(56)
The Sommerdahl Murders
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
29/10/2021
Taal
(39)
Deens  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product