Midsomer murders - Seizoen 20 deel 2, (DVD)

€ 35,87
Inclusief btw
Graham, Caroline, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 35 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 35 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,75.

In het twintigste seizoen van deze Britse misdaadserie worden inspecteur John Barnaby en zijn collega Jamie Winter opnieuw geconfronteerd met moord en doodslag in het wreedzame Engelse graafschap Midsomer. Midsomer lijkt dan wel een vredig pittoresk stukje platteland in het Engelse Somerset, achter de authentieke gevels van de charmante cottages schuilen echter veel schandalen en donkere geheimen. Barnaby en Winter hebben twee tegengestelde persoonlijkheden en werken op hun eigen manier, maar dankzij hun verschillen slagen ze er telkens in de meest complexe moordzaken op te lossen.

DVD 1 - The Lions of Causton (tijdsduur 100 minuten). De wereld lijkt aan de voeten te liggen van ex-rugbyspeler en zakenman Mark Adler; hij is de eigenaar van het succesvolle Causton Lions rugbyteam en heeft de mooie en succesvolle Samantha aan zijn zijde. Tot Mark dood wordt aangetroffen in het fitnesslokaal van zijn team. Is het moord of zelfmoord? Barnaby en Winter worden ingeschakeld om dit te onderzoeken.

DVD 2 - Till Death Do Us Part (tijdsduur 100 minuten). Barnaby wordt tegen zijn zin meegesleurd naar een bruiloft, maar net voor het begin van de ceremonie wordt de bruid dood aangetroffen. Barnaby vermoed dat de moordenaar zich onder de bruiloftsgasten bevindt en moet snel kunnen handelen. Naarmate het onderzoek vordert, wordt duidelijk dat de moordenaar het ook op zijn vrouw heeft gemunt.

DVD 3 - Send in the Clowns (tijdsduur 100 minuten). Ferrabee's Circus is terug in de stad! Eigenaar Joe en zijn gezelschap krijgen echter geen warm welkom. Optredens van enge clowns, dreigbrieven en gevaarlijke circusacts waarbij doden vallen verzuren de reputatie van het circus. Ook de ruzie tussen Joe en zijn broer Curtis verergert de situatie. Barnaby zal zijn angsten opzij moeten zetten om de zaak op te lossen.
PX5407006500933

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Label
(14)
BAECKENS BOOKS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
23/04/2020
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Speelduur
(42)
300
Dvdgebied
(44)
2  
Nieuw product