FLIKKEN ROTTERDAM S4

€ 24,63
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 28/02/2020

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

In seizoen 4 krijgen de rechercheurs en officier van justitie te maken met bloedige overvallen, ontploffende handgranaten, illegale handel in groot wild, corruptie binnen het OM, crystal meth dealers, niets ontziende mensenhandelaren en een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige economische gevolgen voor niet alleen Rotterdam. De groep functioneert onder de radar van het Rotterdamse korps en uiteindelijk moet het team met onorthodoxe methoden proberen om de terroristische groepering in beeld te krijgen. Een methode die het team, en met name Dries niet in zijn koude kleren gaat zitten. De rechercheurs moeten alles op alles zetten een ramp voor Rotterdam en Nederland te voorkomen.

In het vierde seizoen krijgt Flikken Rotterdam er tevens een rechercheur bij. Robin Garcia die we in seizoen 3 onder haar undercovernaam Charlie Oostzaan leerden kennen, hoort nu bij het vaste team. Maar of ze weer kan wennen aan het gewone politiewerk blijft de vraag. Gastrollen zijn er dit seizoen onder meer voor Dragan Bakema, Ruurt de Maesschalck, Cynthia Abma, Mike Weerts en Kim Pieters.
PX8718274549430

Productspecificaties

Acteur
(37)
Cees Geel,   Dragan Bakema,   Huub Stapel,   Maartje van de Wetering,   Mark van Eeuwen,   Mike Weerts,   Ortál Vriend  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Label
(14)
CHANNEL DISTRIBUTION  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
28/02/2020
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Speelduur
(42)
450
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product