Penoza - Seizoen 4, (DVD)

€ 11,69
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

Het derde seizoen van de populaire Nederlandse misdaadserie Penoza kreeg een schokkende finale toen Carmen van Walraven werd neergeschoten. Aan het begin van deze vierde reeks zien we dat Carmen de aanslag ternauwernood heeft overleefd. Ze is ontwaakt na lang in coma te hebben gelegen en begint langzaam weer een beetje op te knappen. Daarbij heeft ze wel regelmatig last van black-outs. Intussen probeert zoon Boris erachter te komen wie er op zijn moeder heeft geschoten. Zodra Carmen voldoende is hersteld, wordt ze overgebracht naar de gevangenis om daar achter de tralies haar proces af te wachten. Ze beseft dat de kans klein is dat ze ooit weer op vrije voeten komt. Maar op een dag komt officier Justine de Heer op bezoek met een verrassend aanbod: Carmen kan haar vrijheid herwinnen door te infiltreren in het levensgevaarlijke Mexicaanse kartel???.
PX8717344756839

Productspecificaties

Acteur
(37)
Loek Peters,   Monic Hendrickx,   Niels Gomperts,   Olga Zuiderhoek,   Raymond Thiry,   Sigrid ten Napel,   Stijn Taverne  
Regisseur
(38)
Diederik Van Rooijen  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Label
(14)
JUST ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
15/12/2015
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
460
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product