Detective Montalbano - Seizoen 1 deel 4, (DVD)

€ 14,62
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

De koppige en melancholische commissaris Montalbano is een vrijgezel van veertig met een passie voor de verrukkelijke Siciliaanse keuken. In de grote traditie van detectives zoals Maigret en Martin Beck heeft ook hij eigenzinnige onderzoeksmethodes. Op Sicili? zijn politieke afrekeningen, maffiapraktijken, verhitte discussies, moord en lekker eten, vaste waarden in het speurwerk van detective Montalbano.

Spider's Patience: De ontvoering van Susanna Mistretta leidt het onderzoek naar een duister familiegeheim waar Antonio Peruzzo, de oom van Susanna, de spil in is.

Find The Lady: Een lokale bouwheer wordt dood teruggevonden. Montalbano moet terugdenken aan een oude moordzaak waar een concurrent van de bouwheer werd doodgeschoten. Hij besluit om op zoek te gaan naar de betrokkenen in die moordzaak. Al snel stuit hij op een oude samenzwering...

August Flame: Montalbano ontdekt het lichaam van Rina, een jonge vrouw die zes jaar eerder verdween. Tijdens het onderzoek wordt hij smoorverliefd op haar tweelingzus Adriana. Ongewild zal Montalbano haar wraakplannen uitvoeren.

The Wings of The Sphinx: Een moordonderzoek dreigt in de doofpot te worden gestopt door de invloed van een lokale bisschop. Montalbano volhardt en slaagt erin om de zaak op te lossen, maar het zal zware gevolgen hebben voor zijn priv?-leven.
PX5425019003807

Productspecificaties

Acteur
(37)
Angelo Russo,   Cesare Bocci,   Davide Lo Verde,   Luca Zingaretti,   Marcello Perracchio,   Peppino Mazzotta  
Regisseur
(38)
Alberto Sironi  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Label
(14)
LUMIERE  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
23/02/2010
Taal
(39)
Italiaans  
Speelduur
(42)
400
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product