Agatha Christie hour - Seizoen 1 deel 5, (DVD)

€ 13,08
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Deze serie bestaat uit 10 korte verhalen van de bekende schrijfster Agatha Christie. De verhalen zijn van uiteenlopende genres – romantiek, mysterie, jeugdige avonturen en moord komen aan bod - en spelen zich af in het Engeland van de jaren ‘20 en ’30. Ze werden zo authentiek mogelijk en met oog voor detail verfilmd en bekende Britse acteurs zetten graag een personage neer.
Voor het eerst uitgezonden op TV in 1982 en nu voor het eerst op DVD ! Deze box bevat 2 verhalen uit de serie.

- Jane in search of a job: Jane Cleveland is werkloos en kan de huur van haar flat niet meer betalen. Wanneer ze ingaat op een mysterieuze advertentie, wordt haar de rol van doublure van de
groothertogin van Ostravia aangeboden. Ze gaat met plezier in op het voorstel. Mr.Guest, haar vriend en buurman, vertrouwt de zaak niet helemaal. Jane komt in een wereld van intrige en bedrog terecht.

- The manhood of Edward Robinson: Aspirant effectenmakelaar Edward Robinson , is een romantische dromer en is verloofd met de nuchtere Maud Lithinglow. Wanneer hij op een dag vijfhonderd pond wint,
koopt hij in het geheim zijn droomwagen. Hij besluit eens uit de band springen en op kerstavond trekt hij er alleen op uit in zijn sportauto. Onderweg raakt hij onbewust betrokken bij de diefstal van een diamanten halsketting en ontmoet hij Noreen Elliot. Noreen is een welstellende dame die op haar beurt verloofd is met een saaie man zonder zin voor avontuur. Edward belandt samen met Noreen in Café de Paris en hij beleeft de tijd van zijn leven.
PX5412012156005

Productspecificaties

Acteur
(37)
Angela Easterling,   Cherie Lunghi,   Christopher Wren,   Margery Mason,   Maurice Denham,   Nicholas Farrell  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
14/01/2011
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Speelduur
(42)
100
Geluidsformaat
(15)
MONO  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product