George Gently - Seizoen 3, (DVD)

€ 28,79
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 28 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 28 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,40.

‘Old school cop’ George Gently wordt in het begin van de jaren ‘60 geconfronteerd met ingrijpende veranderingen in de samenleving en bij de politie. Hij probeert zich te verzoenen met het feit dat de grens tussen politieagent en crimineel steeds vager begint te worden. Hij is een van de weinigen die het nog als zijn taak ziet om het land te dienen. Na de dood van zijn vrouw, heeft hij zijn werkterrein verlegd van Scotland yard in “The Met” naar het dorpje Northumberland in het noorden van Engeland. Daar probeert hij zijn jonge collega John Bacchus zijn eigen waarden en deontologie bij te brengen.

Deze voor de BBC geproduceerde serie is gebaseerd op de boeken van Alan Hunter en werd gefilmd op locatie in Dublin.

- DVD 1: GENTLY EVIL: Northumberland, 1966. In een idyllisch kustplaatsje wordt een jonge vrouw vermoord. Het spoor leidt in eerste instantie naar haar echtgenoot. Maar na een tijdje blijkt de zaak veel ingewikkelder dan eerst gedacht.

- DVD 2: PEACE & LOVE: Durham, 1966. De politie heeft hun handen vol met het WK voetbal in Engeland en betogingen tegen kernoorlog. Een groep studenten en leraars van Durham University betogen in de haven tegen de aankomst van een Polaris duikboot. Enkele van hen worden aangehouden en hardhandig aangepakt. Na hun vrijlating wordt Barrat , een jonge linkse academicus, vermoord terug gevonden in de dokken.
PX5412012158443

Productspecificaties

Acteur
(37)
Lee Ingleby,   Martin Shaw,   Simon Hubbard  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Label
(14)
EIC  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
10/11/2011
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
180
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product