Law & order C.I. - Seizoen 4, (DVD)

€ 18,39
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Opnieuw verschijnt een indrukwekkend deel uit de succesvolste televisie-franchise ooit: seizoen vier van Law & Order: Criminal Intent.

Ontrafel misdaden vanuit het unieke perspectief van de misdadigers zelf. Ontdek hoe ze precies tewerkgaan bij de uitvoering van hun snode plannen. Meet je vernuft en intuïtie met die van de detectives van afdeling Zware Criminaliteit van de NYPD.

Deze vijfdelige dvd-boxset bundelt alle 23 spannende afleveringen van het meeslepende vierde seizoen en laat ons de vertrouwde cast zien, die bestaat uit Vincent D’Onofrio, Kathryn Erbe, Jamey Sheridan en Courtney B. Vance. In deze jaargang passeren verder weer heel veel bekende gezichten de revue, van Chris Noth, Tatum O’Neal en Rosanna Arquette tot Neil Patrick Harris en Peter Bogdanovich.

Met Law and Order: Criminal Intent - Het Vierde Seizoen tekende de legendarische producer Dick Wolf andermaal voor een vernieuwende, vermakelijke en hoogst intelligente TV-serie.
PX5050582704419

Productspecificaties

Acteur
(37)
Courtney B. Vance,   Jamey Sheridan,   Kathryn Erbe,   Leslie Hendrix,   Vincent D'Onofrio  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
14/01/2015
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product