WIRE *COMPLETE SERIES*

€ 101,24
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 101 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 101 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 5,05.

Geniet van misschien wel de meest bejubelde dramaseries aller tijden. Gezien vanuit het perspectief van de belangrijkste personages – de politie en haar doelwit – laat The Wire een wereld zien waar het simpele onderscheid tussen goed en kwaad en tussen misdaad en straf voortdurend op de proef wordt gesteld.

Het eerste seizoen van de serie ging vooral over de vaak vergeefse pogingen van de politie om te infiltreren in een drugsbende in Baltimore-West. In seizoen twee en drie werden na het escaleren van de drugszaak nieuwe verhaallijnen geïntroduceerd, met daarin meer nadruk op de arbeidersklasse en op de manier waarop de politiek omgaat met de toenemende stedelijke problematiek. Seizoen vier hield het openbare schoolsysteem tegen het licht met op de achtergrond een nieuw drugsimperium en een nieuwe burgemeester, terwijl het vijfde en laatste seizoen inzoomde op de rol van de media bij het al dan niet aan de orde stellen van wat er daadwerkelijk speelde in de stad�
PX5051888161814

Productspecificaties

Acteur
(37)
Deirdre Lovejoy,   Dominic West,   John Doman,   Lance Reddick,   Seth Gilliam,   Sonja Sohn,   Wendell Pierce  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
02/09/2009
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Speelduur
(42)
3600
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Grieks,   Hongaars,   Nederlands,   Noors,   Portugees,   Zweeds  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product