Midsomer murders - Seizoen 15 deel 2, (DVD)

€ 38,39
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 38 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 38 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,90.

DCI John Barnaby en DS Ben Jones treden opnieuw aan om de misdaad in het vreedzame Britse graafschap Midsomer te bestrijden. Moord, chantage, hebzucht en verraad schuilen in de mooie maar dodelijke dorpjes van Midsomer. Barnaby en Jones zijn verantwoordelijk om de waarheid achter de vaak bijzondere moorden te achterhalen en de daders te arresteren. Samen lossen ze de meest bizarre moordzaken op. Een heerlijke Britse serie, zowel duister en sinister als humoristisch, gebaseerd op de romans van Caroline Graham.

Written in the Stars
Tijdens een zonsverduistering in het gebied rondom Midsomer Stanton, wordt een man gedood door een klap op het hoofd met een meteoorsteen. Barnaby en Jones leiden het onderzoek. Vinden ze de oplossing van de moord, geschreven in de sterren ?

The Sicilian Defence
Harriet Farmer ontwaakt nadat ze een jaar geleden in een diepe coma terecht kwam nadat ze door een onbekende werd aangevallen. Kort nadien worden enkele leden van de plaatselijke schaakclub om het leven gebracht. De moordenaar laat papiertjes achter met daarop schaaknotities. Barnaby probeert uit te zoeken of de aanval op Harriet destijds ook kan gelinkt worden aan het schaakspel.

Schooled in Murders
Enkele uren nadat ze de ouderraad van de prestigieuze lokale school op zijn kop heeft gezet, wordt Debbie Moffett dood teruggevonden in de kelders van de lokale zuivelfabriek. Barnaby en Jones onderzoeken of het ongeval is of moord. Tijdens het moordonderzoek komen geheime controversiële plannen om de zuivelfabriek te moderniseren aan het licht.
PX5412012167919

Productspecificaties

Acteur
(37)
Eleanor Bron,   Fiona Dolman,   James Callis,   Jason Hughes,   Neil Dudgeon,   Tamzin Malleson  
Genre
(10)
Movie Fiction Tv Serie Misdaad  
Label
(14)
EIC  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
26/09/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
315
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product