Gerede Twijfel

€ 22,32
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 7 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

Het komt vaker voor dan we denken. Iemand zit onschuldig vast want tijdens het politie-onderzoek of in het proces daarna zijn fouten gemaakt. Soms bewust, soms door nalatigheid. "Er bestaat geen absoluut bewijs" zegt Hoogleraar Peter van Koppen daarover. En daarom zette hij het Project "Gerede Twijfel" op aan de Juridische Faculteit van de Universiteit van Maastricht. Hij was het ook die het initiatief nam voor een drama-serie gebaseerd op het werk van hem en zijn studenten, maar ook op enkele casussen die zij in het verleden succesvol bestudeerden.

En nu is er de dramaserie "Gerede Twijfel". Vijf studenten onderzoeken dossiers, onder leiding van een norse Hoogleraar. Elk van hen staat op een wissel in het eigen leven; ze zijn jong en alles wat ze meemaken is nog zo nieuw. Door geconfronteerd te worden met moord, met moordenaars, met achterblijvers van slachtoffers, met niet gehoorde getuigen verandert ook hun leven. De zaken in de serie "Gerede Twijfel" zijn allemaal op ware gebeurtenissen gebaseerd, maar vaak hebben de schrijvers namen en plekken veranderd... omdat de feiten soms nog gevoelig liggen bij de betrokkenen.

Uitgezonden op tv door alle regionale omroepen en MAX.
PX5414939576188

Productspecificaties

Acteur
(37)
Hannah Hoekstra,   Harry van Rijthoven,   Matthijs van de Sande Bakhuyzen,   Mehrnoush Rahmani,   Robin van den Heuvel,   Tomer Pawlicki  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
TWIN PICS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
02/12/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Speelduur
(42)
467
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product